Referanser

Vi i Orientalsk Teppestudio leverer tepper direkte til bedriftskunder og jobber også sammen med arkitekter i prosjekt.
Håndknyttede tepper er ikke noe man bare har i hjemmet, men kan være en viktig faktor for en bedrift til å få vise sin særegenhet i interiøret for sine kontorlokaler, møterom, hoteller, båter, butikker osv, samtidig som bedriften gir signal på at de står for kvalitet. Under kan du se noen av våre leveranser.

 

Håholmen Havstuer  på Hustavika består av 25 bygninger, fordelt på hovedbygning, møterom, hotellrom, kro, restaurant og museum. Her ferdes gjestene mellom bygningene akkurat som i gamledagers levende værsamfunn.

 Å få oppleve kystkulturen og naturen på denne måten er overveldende. Hotellet har 100 senger fordelt på 49 rom, og førsteklasses møte- og kursfasiliteter.Vi har hatt gleden av å få levere håndknyttede klassiske tepper til de helt unike rommene. Dette bør oppleves.

Sparebank1 Nordvest flyttet inn i nye lokaler i Korsegata 4B, februar 2015. I resepsjonen deres ved inngangen, ligger et Blue Mosque Patchwork-teppe i blå/grå-toner. En lekker liten detalj sammen med det stilrene og moderne interiøret i lokalene.


Sparebank1

 

Farstad Shipping ASA er et anerkjent selskap innen drift av offshore serviceskip- og tonnasje. Deres avdeling i Ålesund er lokalisert på St. Olavs Plass, og rommer for øyeblikket flere vakre skatter fra vårt sortiment. På møterommet ligger et stort, og nydelig, Nain-teppe i tett og god knutekvalitet. De har også frisket opp kantineområdet med flere lekre og tradisjonsrike løpere.Storfjord Hotel er et idyllisk boutique hotell i Skodje kommune utenfor Ålesund, med god utsikt til Sunnmørsalpene. I lokalene ligger det flere kelimtepper. Blant annet vakre rosekelimer som passer godt inn i det sjarmerende og landlige hotellet. (Bildene er hentet fra hotellets hjemmeside).

Hotell Molde Fjordstuer ligger like ved bryggekanten i rosenes by, med panoramautsikt mot Romsdalsfjorden. I hotellets resepsjon ligger det et nydelig Bidjar-teppe på hele 2 x 3 meter.

Hustadvika Gjestegård ligger i havgapet, mellom Kristiansund og Molde, i Fræna kommune. Gjestegården består av mange hytter, hvor det nå ligger flere tradisjonsrike persiske tepper.

Henningsvær Bryggehotell ligger idyllisk plassert i havgapet, i et nydelig lite fiskevær i Lofoten. Som i Hustavika har også rommene her fått sitt eget preg med ulike tepper i vakre og tradisjonsrike mønster.

Rem Offshore er et rederi med hovedkontor i Fosnavåg, som har spesialisert seg på offshore tjenester innen oljeservice.

Boatlabs AS er et konsulentselskap med høy kompetanse innen maritime og offshore aktiviteter med hovedkontor i Ulsteinvik.

Giske Group Company AS er et investerings- og eiendomsselskap med hovedkontor i Ålesund.

Romsdalsmuseet i Molde. Ved restaureringen av Chateauet leverte vi flere klassiske tepper som passet godt til dette flotte, herskapelige bygget.

Bildet er hentet fra hjemmesiden.

Bildet er hentet fra hjemmesiden.

Sagafjord Hotel er et 200 år gammelt norsk fjordhotell som i dag er flott restaurert til høy standard. Vi har levert flotte Patchworktepper til loungen.

Reklamer