Om oss / kontaktinformasjon

Orientalsk Teppestudio er nordvestlandets største spesialforretning i håndknyttede tepper. Vi har spesialisert oss på Ekte Håndknyttede tepper, alt fra Persiske tepper, Pakistanske tepper, Indiske Tepper, alt av Design Tepper og Vintage Tepper både i Patchwork og Overdyed. Vi har et rikt utvalg med ca. 1500 tepper i vår butikk som ligger i Kongensgate 26, midt i Ålesund sentrum.

Vi importerer våre tepper selv og håndplukker hvert enkelt teppe, dette for å unngå dårlig kvalitet som det dessverre finnes mye av i markedet i dag. I vår butikk vil du finne alt fra rimelige brukskvaliteter til virkelig fine investeringstepper .Vi fører også tepper i store størrelser på lager. Vår målsetting er å tilby tepper i skikkelig kvalitet til en lavest mulig pris.

Vi har etter snart 30 år i Ålesund opparbeidet oss gode referanser i hele Norge, og leverer også til større prosjekter, hoteller, kontorer, hytter etc. ingen prosjekt er for store eller for små.. Alle våre tepper leveres med Ekthetssertifikat og vi tilbyr både vask og reparasjon.

Vi er meget konkurransedyktig på priser og kvaliteten på våre tepper er høy . Det vil være lønnsomt å undersøke hos oss uansett hvor i landet du er lokalisert. Våre interiørkonsulenter tar også kundebesøk etter avtale, og hjelper dere frem til et riktig valg.


Orientalsk Teppestudio A.S.
Adresse: Kongensgate 26, 6002 Ålesund
Tlf: 70 12 81 51 mob 941 28151
E-post: post@teppestudio.no

1383101089_social_facebook_box_blue

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller tilbakemeldinger!

Vår kunnskap er Din Trygghet…
Velkommen til Ålesund!

Butikk-innv